Lekker Uitgelaten
Hondenschool & Uitlaatservice Amsterdam


Wie ben ik


Mijn naam is Rivka. Ik woon samen met mijn partner, hond (Vizsla draadhaar), poes en slang in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in een dierentuin in Rhenen. Tussen al deze dieren waren honden toch veruit mijn favorieten! Mijn beide ouders waren werkzaam in de dierenwereld. Je kan dus zeggen dat het omgaan met dieren mij met de paplepel is ingegoten. Zelf heb ik 3 fantastische honden mogen opvoeden. Een ruwharige Teckel, kruising Amerikaanse Stafford en nu onze hond Duuk. 

Opleiding

Ik heb de opleiding gediplomeerde hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie, geheel afgerond. Hieronder valt:

  • Rassenkennis
  • Gedragsherkenning en roedelgedrag
  • EHBO bij honden
  • Veilige uitlaatservice in de praktijk


In 2020 behaalde ik met succes de opleiding Kynologisch Instructeur bij Aeres in Barneveld.

Dit jaar ben ik gestart met de opleiding Kynologisch Gedragstherapeut.